Hört och läst om Annity

Media

”Om våld föder våld måste ju kärlek föda kärlek!”

Artikel om Annity i Mitt i Vasastan

Annity på julfest i Fagersta

 

Publikrespons

Hej Ann!

Tack så fantastiskt mycket för idag! Ledsen att det blev lite stökigt med att du fick börja tidigare än beräknat. Det berodde på att hela stämningen höll på att dö totalt med regn och inställd akt. Hoppas du kunde ta med lite salt… :-) Annity räddade faktiskt festen i detta kritiska skede. Tack för det!

Du gjorde en jättefin show och många uppskattade den! Både barn och vuxna. Inklusive de lite trötta styrelsemedlemmarna som blev riktigt upplivade av Annity. Jag är så glad att ni båda var med idag och förgyllde alviksfestivalen.

Stort tack 
Till er för att ni kom till Hjulsta grundskola och förgyllde vår FN samling. Det var mycket uppskattat. Jättehärlig föreställning!
Ni är alltid välkomna tillbaks. 
Ursäkta om det blev något strul när ni kom. Kommunikationsmiss från vår sida.

Tack för i lördags!‏

 Hej Ann!

Stort tack själv, det var mycket lyckat. Jag kan hälsa från personalen på barnavdelningen att de hörde flera nöjda föräldrar som tyckte det var såå bra, bra att du var naturlig sa någon!

Kram

Eva

Från Birkamyntet den 11 mars 2015

 

Tack för idag, vi är jättenöjda! Barnen pratar mycket om den knasiga clownenJ

”Hon gjorde massor av tokerier! Hon smällde ballonger, ”pruttade”, sprutade vatten och en massa andra saker. Tur att våra barn kunde hjälpa henne med både ett och annat:-)”

 

En riktigt kul förmiddag hade vi!

Tack Ann Hageus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *